vineri, 11 martie 2011

Breaking news...

Nu,nu vorbesc de melodia lui Michael Jackson ''breaking news'' ci despre CATASTROFA petrecută azi în Japonia.Asta a fost titlul care l'am văzut peste tot azi şi care mi'a făcut pielea de găină in cel mai puternic hal.Dar nu doar din cauza asta ci şi pentru faptul că e VINA noastra.Nu noi controlăm natura e adevărat,dar tot ce se întâmplă acum in lume,e din vina noastra.Cum spune o vorbă ''Dumnezeu nu bate cu baţul''!De ce e vina noastră?Easy.
NOI AM DISTRUS PLANETA.Tot am dat vina unii pe alţii dar fiecare e de vină.De cănd am venit de la şcoală (aka 18:15 ) am ascultat Earth Song şi am inceput să plâng.Pentru că sunt om,am sentimente si incerc să'mi imaginez prin ce trec persoanele de acolo şi e crunt.Oricum,dacă ăsta e doar inceputul prefer să nu văd sfârsitul.TOTUSI,TOATE ASTEA TREBUIE SĂ SE TERMINE,TREBUIE SĂ AVEM GRIJĂ DE PĂMÂNTUL NOSTRU,DE CASA NOASTRA!TERRA NU ARE NEVOIE DE VORBE CI ARE NEVOIE DE FAPTE!DACĂ NU NE OPRIM ACUM,VA FI PREA TÂRZIU.
Totuşi pentru cei care ii vor durea in adidaşi de ce am zis m'ai sus am un sfat ''GÂNDIŢIVĂ LA GENERAŢIILE VIITOARE''.Dacă şi după asta te doare tot in adidaşi,impuşcă'te că traieşti degeaba xD.




               What have we done to the world 
               Look what we've done!!


5 comentarii:

  1. cu ce am distrus noi lumea? adica intr-adevar, am distrus-o, dar catastrofa asta nu are absolut nici`o legatura cu lumea. nu din vina noastra s-a produs cutremurul. asta e cursul vietii si al naturii. si de la cutremurul care s-a produs in ocean s-a produs si tsunamiurile.
    pentru catastrofa asta pot zice ca nu noi suntem de vina.

    RăspundețiȘtergere
  2. @MaduletS:Cu ce am distrus noi lumea :))?
    Pai cu cat de ingerasi suntem ,ca ni se vad coarnele din satelit :-j.Si noi suntem de vina intr'un mod INDIRECT pentru ce se intampla doar nu noi ne'am dus in Japonia si am zguduit pamanul si am facut tsunami'ul.Platim incet'incet pentru toate gandurile rele,toate faptele.
    Wtv,sper ca ai inteles:)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Lol,Mada cata dreptate ai.Mie`mi place mult geografia si istoria si am stat in dupa amiaza asta si am citit cateva texte.Acum 1000 de ani,cand nu exista energie nucleaca,pc,masini etc. era mult mai bine.Chiar si fara tehnologie pamantul era curat si fara distrugeri,hai cateva paduri taiate,dar nah,asta e.Am distrus pamantul asta si inca il distrugem...

    RăspundețiȘtergere